FORORD. Det er en fantastisk møde at spice sine chips, sprødt bagværk o. lign. op. Det smager også en tand mere frisk, hvis man tør at lade være med at købe det færdige produkt i supermarkedet
Indrømmet, det er ikke det mest præsentable billede vi har kunne lave, men ikke desto mindre er den klassiske grydestegte kylling det mest møre og velsmagende stykke kød til dato - bum
Lad det småsimre ca 2 timer, så kommes gulerødder skåret i mønter i gryden. Ifølge Camilla Plum kan man skære kalvelever i skiver, og stege det som engelsk bøf i ca 5 min, også er det mørt
Denne gryderet fik vi i går. eks abrikoser, svekser, kikærter, oliven eller sultana rosiner, allesammen ingredienser der klæder marokkanske gryderetter
FORORD. Det er en fantastisk møde at spice sine chips, sprødt bagværk o. lign. op. Det smager også en tand mere frisk, hvis man tør at lade være med at købe det færdige produkt i supermarkedet
Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Alle gryderetter ligner hinanden lidt. Og den er fyldt med sener, så det mest fornuftige er at tage sig tid til at fjerne senerne og skære kødet i tern til en gryderet
Denne ret er let at lave da det hele skal laves i en gryde. Kom alle ingredienserne i en gryde. Retten er dog ikke særlig asiatisk da der skal bruges fuldkorns pasta, men hvis man vil gøre retten mere asiatisk kan pastaen udskiftes med nudler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.