Alle stegebenene blev først drysset med salt og peber, hvorefter de blev vendt i hvedemel. Herefter lægges de alle tilbage i stegegryden og hældes over med vand så det næsten dækker
Nu er det op til dig selv, om du vil gnave med glinsende fingre og hage, en hel køkkenrulle på bordet plus skylleskåle - som vikingerne og guder og aser i Valhal - eller om du vil bruge kniv og gaffel
Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet medgrøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
Kartofler, både brune og hvide, rødkål (lav det mindst dagen før), æblerne og sveskerne fra anden, den gode andesovs og selvfølgelig asier og tyttebærsyltetøj
Og jeg har endnu engang en lækker opskrift med. For siden jeg fik mit arbejde hos en bager, så har jeg af en eller anden grund næsten altid kage med hjem
Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen. Når mosen er kølet af, røres det samme med oksekød et og det kan med fordel røres med håndmixer, især hvis det er optøet oksefars
Grøntsagerne røres forsigtigt sammen i en gryde, overhældes med fiskesous. Jeg eksperimenterede med smagen og brugte en frisk Clara Friis pære i retten og jeg kan kun konstatere-det var mine smagsløg meget glade for
Bananis – medpeanut butter/karamel og chokoladeovertræk. Ofte kender vi dette fænomen som “at gå kold”, men i min uddannelse kaldes det “Comfort food” – det mad der gør dig glad her og nu
Gem evt blogindlægget på Pinterest, for at kunne finde ideerne igen. En ekstra bonus/kvalitet ved at tjekke denne opskrift er, at der er en grundopskrift til det at grille grøntsager
Den sidste efterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten. En gammeldags solbærtærte af den slags, der skal serveres med lun creme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.