Bages ved 200 grader i 45 minutter (pas dog på den ikke bliver sort). Denne æblekage har mest karakter af dessert - men den er nem at lave og smager godt
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Den er testet både forfra, bagfra og på hovedet her i familien. Opskriften på smuldredejen stammer fra min favorit-kagebog 'A piece of cake' af den svenske kok, Leila
I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
Og æbletærter er en af mine absolut favoritter. Jeg serverede denne æbletærte for noget familie, og de var alle vilde med den, så den vil jeg lige dele med jer
H. a. r. d. u. o. g. s. å. l. t. i. ø. m. ,. æ. e. n. b. v. k. f. D. h. j. -. y. E. p. A. J. (. '. ). K. T. I. c. 1. 0. 3. 5. S. 2. 8. 4. /. 6. 7. ½. M. L. N. R. B. P. G. O. F
bruge en sprøjtepose til at sprøjte kransekagemassen ud på en bageplade med papir på, men du kan også sagtens bare tage en skefuld ad gangen og dele massen op indtil der er ca
) ) Stil gerne på køl til næste dag. Ses vi på Facebook, Bloglovin, Instagram eller Pinterest. ♥ ☆ FRANSK CHOKOLADEKAGE ☆100 gr mel60 gr mørk kakaopulver2 tsk bagepulver1 tsk salt275 gr mørk chokolade120 gr smør6 æg500 gr sukker1 stang vanilje (eller 1 1/2 tsk vaniljepulver)1 1/2 dl cremefraiche (18%)Flormelis til pyntFriske bærTænd ovnen på 170 grader
J. e. g. l. s. k. r. æ. b. t. ,. m. n. h. a. d. i. f. ø. p. v. A. c. I. o. ". L. j. å. D. 3. 0. u. M. 1. 5. 4. /. 2. S. T. P. F. y. -. H. R. B. 8. C. K. (. )
) men nu mener jeg jo også på den der lækre tunge og mega snasket måde. Det fede ved kagen er at stortset det hele kan laves dagen i forvejen så den bare skal pyntes på dagen
Forleden fik vi en skøn æblekage med smuldredej som af slutning på en god middag. Æbler som ovenstående behøver ikke skrælles - man kan bare fjerne de 'naturligheder', som er på hjemmedyrkede æbler
Mit køkkenbord bugner stadig med æbler og jeg har derfor bagt endnu en æbletærte. Food & Culture har netop udgivet en artikel, der fokuserer på æblespild i de danske haver
Det slog mig så forleden, at jeg måtte kunne bruge karamellem til at twiste mit julebag på en eller anden måde - og at jødekager nok ville være en god makker
Vi skulle på barselsbesøg på mit arbejde i dag og det koster kage. Lidt søgning på google efter "lækker chokoladekage", "den bedste chokoladekage" og "svampet chokoladekage" gav så mange resultater og muligheder, alle med løftet om den bedste kage, at jeg valgte at tage lidt fra det hele og lave min egen version
- og masser af powerDet er selvfølgelig den gode og sunde form for power, og der er rigeligt af det i disse lækre, svampede, søde og ikke mindst sundere muffins
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.