H. e. r. l. i. g. k. y. d. t. v. n. m. a. ,. u. s. S. f. o. I. ø. G. h. 5. 0. 2. æ. c. z. p. 1. /. 4. (. ). -. '. E. ü. å. 3. b. O. T. +. R. P. F. j. B
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
En virkelig skøn og velsmagende simre ret er gullash. Gullash er oprindelig fra Ungarn og er en lækker smagsmættende ret der passer godt til hele familien på de her lidt kolde dage
oksekød i tern, som er velegnet til gullash400 g bacon i tern140 g. 500 g. tomatpure4 rødløg, finthakket4-6 gulerødder, skrællet og i skiver eller tern2 dl
Er altså stor fan af mad der kan passe sig selv og valget faldt derfor på en stor portion gullash. Har på anbefaling af min madkompetente veninde tilføjet kartofler, for at få gullashen til at strække længere og mætte mere
gullash eller chili sin carne, men det kan man sagtens gøre med hvidkålssalat. Del. Hvidkålssalat er et særdeles sundt og frisk tilbehør til mange retter
oksekød i tern (til gullash)2 fed hvidløg1 tsk. Hvis der er noget jeg seriøst elsker, lige så meget i varmen som i vinterkulden, så er det en god, stærk indisk curry
Man kan også kalde det kyllingegullash med persille. Gullash laves normalt på kød, men i denne ret er det med kylling, da det er hurtigere, billigere og nemmere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.