Horn medost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin
Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Dagen efter, tag skålen ud og hæld dejen op i en bradepande med bagepapir
Nøglen til det gode foccacia er især tre ting. at du bruger en god kvalitet mel med højt glutenindhold, som gør, at brødet hæver bedre uden så meget gær
Man er ikke i tvivl om, at det er efterår med det vejr, de lover her i ugens løb. Så hvorfor ikke lave karrysuppen med fersken og kylling, som du finder lige her, og så bage dette dejlige brød til
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet med bacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Fyld godt medost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
) Fake foccacia - det holder, så tøv ikke med at eksperimentere. Egentlig startede det med, at jeg besluttede mig for, at lave Braided Pesto Breads, og jeg gik igang
I tillegg så pleier vi å strø soltørket tomat, oliven og/eller fetaost over…. Problemet vårt med den tradisjonelle foccacian er at vi ofte får problemer med magen i etterkant
Foccaciamed rødbeder og ost. Det er også et stykke brød, som er smart til madpakken, da det mætter meget mere, når der både er rødbede og gedeost i, og samtidig behøver det ingen pålæg, da det allerede er fyldt med smag og knas
jeg lavede med rosmarin og salvie, men man kan jo også bruge chiliflager,soltørrede tomater, oliven, ost, timian, jaa vel egentlig hvad man nu godt kan lide
Kiks med abrikos friskOstNu har du frisk ost. Du kan lave din egen friskost. Vallen kan du bruge til at lave dej af til boller eller brødFriskostmed abrikos
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.