Efterfølgende (eller på en anden pande) steges chorizoen, som du lige har skåret i små tern. Den optøede spinat drænes og lægges i bunden af et ovnfast fad
Sådan gør du. Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
Sådan tilbereder du dejen. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – dendu ved nok kage (eller bare dendu ved nok, som denogså bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Sådan gør du. Sammen med chiafrøene, som har den egenskab, at de kan suge meget væske til sig, fårdenne mel-frie kage, en utrolig lækker og svampet konsisens, som sammen med et knasende og lækkert topping, får alle smagsløg til at synge
Den er så god at du næsten ikke vil tro at det er en salat du spiser – ihvertfald hvis du som jeg tidligere havde, har et billede af salat som en tør og kedelig omfang peberfrugt, iceberg, agurk og tomat
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Dendu ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Er ganske sikker på at I alle kender “Dendu ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.