Der er stadig lidt fedt i dressingen, men det er sundt vegetabilsk fedt fra mayonnaise, som er vigtigt at have i dressingen for at du kan optage de fedtopløselige vitaminer, som blandt andet gulerødder indeholder
Så skulle der laves hjemmelavet leverpostej - til julefrokosten i weekenden. Det her er en opskrift der også stammer fra min mor, men som jeg har tilføjet lidt til
Så er vi ude i en virkelig klassiker fra det gamle danske frokostbord – den lune leverpostej. Den blev lavet som ledsager til året hjemmelavede asier, som endelig var klar til at blive smagt
E. f. t. e. r. m. a. n. g. h. v. b. u. ". F. k. J. s. '. o. p. i. j. l. d. 1. 5. 0. æ. 2. -. 3. ø. (. ). 7. c. ½. å. C. S. y. D. L. ,. T. R. 6. H. N. 4. 8. K. 9. M. v g
Hovedretten til min 80'er menu var indbagt mørbrad. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
En af de beste ting ved sommeren er at det er frappé sæson. Og efter 1 sæson i Grækenland er jeg nu afhængig af frappé så snart temperaturen stiger over 20 grader
Jeg elsker iskaffe. i alle mulige slags afskygninger, men Frappé eller græsk iskaffe om man vil, er efter min mening bare den bedste form for førstehjælp, når tørsten skal slukkes på en dejlig varm sommerdag som den i dag
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød