Sunde Mug cakes med banan/sød kartoffel og kakao
Mad og sundhed
Mad og sundhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 spsk
  • protein (19 g pr 100 g)
  • fibre (32 g pr 100 g) - hvilket bidrager til, at de kan absorbere utrolig meget væske, helt op til 12 gange sin eget vægt.
  • De sunde n-3 (omega 3) fedtsyrer (13 g pr 100 g)
  • Calcium - de indeholder omkring 500 mg pr 100g - mælk indeholder 124 mg pr 100g
  • Magnesium - hele 290 mg pr 100 g
  • Fosfor - hele 535 mg pr 100 g
  • E-vitamin - 29,1 mg pr 100 g
  • 1 æg
  • 100 g moden banan
  • 80 g yoghurt - jeg brugte kvark for at give mere protein til opskriften (skyr tåler ikke så godt varme)
  • Kornene fra 1 vanillestang
  • 2 spsk chiafrø
  • Lidt citronsaft
  • evt. lidt bær (jeg brugte frosne jordbær)
  • evt. 1 tsk bagepulver - for at få det til at hæve lidt mere
  • 1 æg
  • 80 g overmoden banan (svarende til en mindre banan)
  • 70 g sød kartoffel -målt uden skræl
  • Kornene fra 1 vanillestang
  • Lidt salt - en knivspids
  • 2 spsk chiafrø
  • 2 tsk appelsinsaft - friskpresset
  • evt. lidt friske bær - jeg brugte jordbær

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.