Knasende nøddebarer
Chocolate & Spinach
Chocolate & Spinach
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Knasende nøddebarer
  • (ca 12 stk)
  • 2 store spsk kokosolie
  • 1 spsk agavesirup
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnødder
  • 2 dl pecan- eller valnødder
  • 1 dl græskarkerner
  • 1/2 dl fintmalede hørfrø
  • 1 dl quinoaflager
  • 1 dl kokosflager eller kokosmel
  • 1 tsk havsalt
  • Evt: 1/2 tørrede tranebær (uden sukker) eller hakket 85% chokolade
  • Sådan gør du
  • Opvarm ovnen til 175 grader
  • Hak nødderne groft og rist dem på en varm, tør pande sammen med græskarkernerne.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.