Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Derfor blev det en udgave med grønne asparges, blomkål ogærter. Svinemørbraden krydderes med lidt salt og peber, hvorefter den brunes på en varm stegepande på alle sider
Det hele blendes godt og smages til med salt og peber. Jeg blev introduceret til dette skønne mellemmåltid af min roomie, og herhjemme er det blevet en stor succes
Bøfferne krydderes med salt og peber og brunes i en gryde i smørret. Jeg elsker æbler, men spiser faktisk kun æbler fra slutningen af september hvor de første danske kommer på markedet og indtil det er slut igen
G. n. o. c. h. i. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v. p. ,. d. æ. k. å. g. D. j. R. 1. 0. '. ø. 2. 3. 5. S. J. y. M. H. A. C. I. ½. F. B. K. 4. T. 6. P. 9. n G
Svinemørbradmed parmaskinke, salvie med pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
Lørdag aften fik vi denne lækre og møre svinemørbradmed bacon. En svinemørbrad skal ofte lige renses for fedt og sener, men er efterfølgende let at tilberede
Afpuds mørbraden og krydr den med salt og peber. I et ovnfast fad med krabaterne. Gulerødderne vaskes (eller skrælles, hvis det ikke er de helt nye og friske)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.