Jeg fulgte vejledningen herfra, smed mit bagestål i ovnen i en lille times tid (den er lidt mindre end en bageplade og kan derfor lægges ovenpå), og så smed jeg mine pizza ind på det brandvarme stål
Den klassiske grønnepestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner. GrønPesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler
Kom den på en middel varm pande , med rigeligt smør og steg dem til de er flot gyldne. Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
Skyld persille og basilikum. Kom resten af ingredienserne i en blender, og fin blend det. Smager godt oven på pizza, vendt i nye kogte kartofler, wook mad, eller pastaretter
Det er nemt og lækkert at lave sin egen pesto, og så kan den holde sig i lang tid i køleskabet. Blend kerner/nødder og olie - og tilsæt dernæst hvidløg og basilikum
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.