Othello lagkage - klassikeren af klassiker!
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • på 18 cm
  • Kogecreme med vanilje, ½ portion fra basis opskrifter
  • 125 g mælk
  • 125 g fløde
  • 15 g majsstivelse
  • 40 g sukker
  • 15 g æggeblomme
  • ½ vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
  • Lagkagebund med vanilje, ½ portion fra basis opskrifter.
  • 110 g æg (2 store æg)
  • 75 g sukker
  • 55 g hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Linsedej ca 1/4 portion fra basis opskrifter
  • 125 g mel
  • 95 g smør
  • 40 g florsukker
  • En smule vand eller æg
  • Marcipan ½ portion fra basis opskrifter
  • 125 g marcipan
  • 125 g flormelis
  • 15 g glukose
  • Kakao glasur
  • 200 g flormelis
  • 2 spsk kakao
  • vand
  • Flødecremen laves ved at røre koge-cremene op med et piskeris, og derefter vende den sammen med 150 g pisket piskefløde.
  • Lagkagebunden dækkes med med halvdelen af flødecremen.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.