Kødet steges ved høj varme ogdermed vil der komme en god stegeskorpe på kødet. Nu er mit køleskab også ved at være gabende tomt ogdermed helt klar til at blive fyldt op med lækkerier til weekenden
Fjern sener og hinder og brun mørbraden i smør på en pande. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagenog alligevel gav den et lille festmadspift
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Skær røget mørbrad i skiver og anret på to tallerkener sammen medkartoflerog aioli. Røget mørbrad smager fantastisk, og hvis man holder øje med supermarkedernes tilbudsaviser, så kan det også fås til meget rimelige priser
Men det er lidt ærgerligt, da kartofler er en sund spise, der ikke bare mætter, men også bugner af en masse livsvigtige mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som brød, pasta og ris er fattige på
Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbradenovenpå. Skær en lomme i mørbraden hele vejen ned langs siden, men pas på ikke at skære igennem kødet
kartoffelkødet skrabes ud med en ske, pas dogpå skallen. Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldt med broccoli og ost og det er altså ikke dårligt
Brun mørbraden af i fedtstof på alle sider, og drys den med salt og peber. En base til sovsen kan du få ved at koge sener og hinder, du har skåret af mørbraden, af i lidt vand med et par halve løg, peberkorn og salt i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.