Ha alle ingrediensene i en blender, fyll på juice til det når toppen av bærene. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Skyl squashen, og flæk den på langs. Tilsæt rød karrypasta, og lad det svitse med et kort øjeblik. Skrab kernedelen i midten ud med en ske, og riv også squashen groft
Pågrillenmed staniolpakken og du har champignon der smager som englene synger. Jeg lavede det på slump, så jeg beklager at jeg ikke lige kan komme med mere præcise mængdemål
Spis coleslawen som tilbehør til pulled pork, koteletter eller grillkød. Den blev serveret til en medister i baconsvøb, og det friskede retten gevaldigt op
tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over. Gril Auberginerne møre på begge sider og skær i tynde strimler på tværs
Det er en suppe, jeg efterhånden er stødt på mange forskellige steder i blogland, men første gang jeg stiftede bekendtskab med den, var da en god veninde lavede den til mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.