Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 6 Opskrifter
Mine Favoritter
Sundt rugbrød med øl & surdej

Sundt rugbrød med øl & surdej

Dette er mit nye yndlings rugbrød som jeg bagte med min surdej. Rugbrød med maltølFørste dag. 25 g gær7 dl lunkent vand1 ½ spsk groft salt1 ½ spsk sukker1 ½ dl surdej350 g rugmel350 g hvedemel (jeg brugte speltmel i stedet)Dejen blandes i nævnte rækkefølge og hæver tildækket med vådt klæde i 24 timer
Rugbrød med kerner

Rugbrød med kerner

E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. -. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Dansk rugbrød

Dansk rugbrød

Prøvede en ny opskrift på dansk rugrbrød med øl og surdej. Dette brød blev rigtigt lækkert og svampet og er min nye favorit
Nødde-frugtpålæg

Nødde-frugtpålæg

Familiens lækre rugbrød, som bestemt er ventetiden værd. Holder sig frisk længe og kan sagtens fryses. Ingredienser 1
Rugbrød på surdej

Rugbrød på surdej

Selvom at det er imod mine principper, kastede jeg mig ud i en færdig surdejsblanding. En af dem der er lavet på pulver og ligner gær når man åbner pakken