Sydstatskylling - paneret og friturestegt
Kvalimad.dk
Kvalimad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingelår. Parter dem i over- og under-lår
  • 1 liter kærnemælk (eller sødmælk)1 tsk salt
  • 1 spsk salt125 gram mel1 tsk paprika eller cayennepeber1 sammepisket æg
  • 1/2 liter olie
  • 4 kyllingelår. Parter dem i over- og under-lår
  • 1 liter kærnemælk (eller sødmælk)
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk salt
  • 125 gram mel
  • 1 tsk paprika eller cayennepeber
  • 1 sammepisket æg
  • 1/2 liter olie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.