J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
V. i. v. a. r. d. e. n. f. o. l. æ. g. s. t. b. w. k. p. å. j. m. ø. h. ,. y. c. J. D. u. I. R. N. 5. M. -. ). 1. 2. 4. G. (. 0. 6. *. F. T. +. S. x. /. 9. 7. H. 3. E
Opskrift til et brød. 5-8 g gær. 1 dl kærnemælk, kvark, yoghurt naturel eller andet surmælksprodukt. 3¼ dl håndvarmt vand (1 dl kogende og 2¼ dl koldt)
E. r. d. u. v. i. l. m. e. t. g. b. ø. s. p. æ. k. n. S. å. a. f. o. -. ). *. D. h. j. (. ,. F. I. 4. 0. 6. 5. 1. 2. y. 7. 3. T. N. +. x. V. R. /. c. 9. M. H
Nyt hjemmebagt rugbrød fra i morges med masser af smukke kernerUndervejs i jagten på det perfekte rugbrød leger jeg med forskellige opskrifter og eksperimenter
- med en sprød og saftig krummeOg uuhhm for en snack at stå op til, for det er jo nærmest hvad man gør, når dejen bare er klar parat til en tur i ovnen, så snart man står ud af sengen
- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det