Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala. Lagkagehusets, og jeg kan se at indlægget med opskriften på dem har været ganske populært herinde
Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Kom æggeblommer, sukker, majsstivelse samt vaniljekorn i en gryde og pisk det igennem med fløden. Varm cremen og lad den koge igennem et par minutter, til den er tyk
Bræk parmesanosten i mindre stykker og kom den i blenderen. blend og tilsæt pinjekerner. blend igen. Tilsæt hvidløg, de skyllede krydderurter, olivenolie, citronsaft og krydderier
Der er ikke meget sol over sommeren 2012, men heldigvis kan vi komme sol i maden. Og hvordan kan det gøres sundere og smartere end den lækre pesto lavet af soltørrede tomater