De marinerede havde jeg prøvet at få ned i mange år, da jeg et år førsøgte mig med de stegte – de var en stor succes, og næste år var det noget nemmere at lokke et lille stykke sild i mig
En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Krydr sildefileterne indvendig med finthakket dild, finthakket persille, salt og peber. Dryp med lidt citronsaft, luk fileterne sammen og vend dem i hvedemel
Kom det op i æggemassen, sammen med olie, ymer og rør det sammen. Men men men, med al den modstand jeg mødte, fandt jeg det bedst ikke at fortælle dem, hvornår jeg ville lave kagerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.