Pensl kyllingebrystfiletterne med rød pesto og drys med salt og peber. Hovedret med fjerkræ. Kom parmaskinken omkring og placer filetterne i et ovnfast fad
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler ogkyllingefilet i parmaskinkemed feta og salvie
Rens kyllingefiletterne, dvs. Ja i dag stod aftensmaden på kyllingebryst medostogparmaskinke/serranoskinkemed dertilhørende hjemmelavet whiskeysauce og krydderkartofler lavet i ovn
Øhh ja – maven skal altså lige vænne sig til gode mængder kål igen og kombineret med en sej gang mave træning, har det altså indrømmet kostet lidt mavepine for mit vedkommende Men det har bare været det værd – har festet i dette herlige fad og en del stegt på panden – opskrift på vej
)For et stykke tid siden havde Lene lavet nogle små lækre wraps i chilitortillas medpikant fyld. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune og varme retter
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Kyllingefiletterne. Røres god sammen, gør ikke noget avocadoen ikke er helt most ud. Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen medparmaskinken
Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge. luk dem med en kødnål. Når kyllingen er lige ved at være klar, så smider du osten på og lader den smelte ud
Kyllingebryst fyldt medPikantsmøreostog omviklet med bacon. Fyld godt medost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Kylling medpikantost. Serveres med f. Smør pikantost i og luk kyllingen igen. Det er lidt mere festagtigt end hverdagskylling eller en gryderet, og et sikkert hit hos gæsterne også
Hakk løk og ha i en varm panne med litt olje. Stikk ut rundinger med en kopp eller form. Ha en og en deigkake i bollen, bland den godt så den blir dekket av osteblandingen
Som tilbehør til nogle grillede revelsben, majskolber og ny kartofler, lavede jeg disse lækre croissanter med parmaskine, lidt ostog friske grønne asparges
Bland brødkrummer med sesamfrø, salt og peber. Det minder mig om da mine unger var små og vi skulle ud og feste og de blev spist af inden babysitteren kom
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinkeog rulles med en frisk grøn asparges. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) ogdermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.