God ide at stille lidt på køl inden servering, så det bliver godt kold, og kan trække smag. Det er en nem lille alternativ ting at lave til forret eller frokost bordet
Dræn vandet fra kartoflerne, ogtilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Dryp dressingen rundt på retten, sæt små klatter af rygeost ovenpå retten og pynt med masser af plukket dild
en god stak, så du også har til madpakken. Hvorefter de moses til kartoffelmos. Her er brugt røgetmakrel sammen med kogte kartofler, peberfrugt og forårsløg
Tilsæt de fint snittede radiser, agurker og lidt frisk hakket timian og smag til med salt og peber. Krydder krabbekagedejen med koriander, salt og peber og steg dem i lidt olivenolie til de er gyldne og sprøde
Pisk olie med citronskal og -saftl, og smag til med salt og peber. Anret kål og løg på fad, hæld dressingen over, læg rygeosten på i skefulde og drys radiseskiver og purløg over
Salaten kan spises som den er, eller du kan tilføje de grøntsager, du ønsker og evt. Jeg har her lavet en salat med røgetmakrel, som jeg tænker er oplagt at have med til frokost eller som tilbehørtil en cremet kartoffelsalat
Tilsætmakrellenog vend rundt. I opskriften anbefaler de, at æggekagen serveres med rugbrød og sennep, hvilket jeg ikke gjorde, da jeg synes der var nok mad i æggekagen, men det er garanteret godt til
Jeg leder altid efter nye interessante måder at spise fisk på, og især måder som også kan få de mindre fiskespisende mennesker til at synes, at maden er lækker
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.