Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Jeg får somme tider et flip med en bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og vietnamesiskeforårsruller er en sikker vinder på den front hver eneste gang
Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiskeforårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
Det er vietnamesiskeforårsrullermed rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Mange kommer rå grønsager i rullerne, men jeg kan bedst lide varmeforårsruller. Kom vand i en stor flad pande og bring til kog, sluk derefter for varmen
Inden servering presses citronen over, og der krydres med salt og peber. Varm vietnamesisk inspireret kyllinge salat2 kyllingebryst fileter1 squash skåret i julienne2 gulerødder skåret i julienne1 løg i tynde strimler1 rød chili i strimler1 rød peber i stave2 fed revet hvidløg1 citron1 håndfuld grofthakket koriander Himalaya saltFrisk kværnet peberSteg/grill kyllingebryst filet'erne og skær dem i fine skiver
Forårsrullermed berberiand. berberiandebryst, ridset på skindet og krydret med salt og peber. Start med at stege andebrystet på en pande indtil det er gennemstegt
Når kødet er færdig “rives” kødet fra hinanden med to gafler. Friske forårsruller. lidt af væden bagefter, men sørg for, at der ikke er hvidløg, peberkorn eller andet med
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Smider dem på panden eller i ovnen, til de er varme, og så er der serveret. Er du mere til den friske vare, så prøv i stedet medvietnamesiskeforårsruller
Start med at stege dine bøffer hele på en pande med høj varme i et par minutter på hver side. Tag dem af varmen når de er stegt som du kan li dem og lad dem hvile pakket ind i sølvpapir eller et viskestykke i ca
(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Bun tom nuong betyder eksempelvis "(vietnamesiske) vermicellinudler med grillede rejer"
Kom sukkeret i en lille, tykbundet pande og skru op for blusset til mediumvarme. Langt de fleste af mine venner medvietnamesiske rødder stammer fra det sydlige Vietnam
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.