Min mands italienske køkken

63 opskrifter

113637 besøg per uge
Position 24

Besøg bloggen
Fyldte peberfrugter – peperoni ripieni

bredbladet persille, salt og peber, jomfru olivenolie

Gem
Salat med klipfisk – insalata di baccalà

sorte oliven

Gem
Traditionel pesto med basilikum – pesto alla genovese

fed hvidløg, grønne bønner, jomfru olivenolie

Gem
Sprøde biscotti med nødder – brutti ma buoni

De her små sprøde biscotti med mandler og hasselnødder hedder ‘brutti ma buoni’, som betyder grimme men gode. De skal s..

Gem
Risotto med tørrede karl johan svampe – risotto ai funghi porcini secchi

bredbladet persille, lunkent vand, fed hvidløg

Gem
Pasta med kikærter – pasta e ceci

fed hvidløg

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Hvidvinsdampede blåmuslinger med peber – cozze impepate

fed hvidløg, sort peber

Gem
15 tips: sådan bruger italienerne natron

En ting der slog mig, da vi boede i Italien, er italienernes brug af natron. Herhjemme har jeg kun brugt det i småkager ..

Gem
Pasta med små friske tomater – pasta con pomodorini freschi

kogende vand, friske basilikumblade, fed hvidløg, jomfru olivenolie

Gem
Spaghetti med kaperspesto – spaghetti al pesto di capperi

ovnbagte tomater, bredbladet persille, fed hvidløg, jomfru olivenolie

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Hele kæmperejer i tomat – gamberoni in guazzetto

Kæmperejer i tomat er en af vores absolutte favoritter, når det gælder forretter. De skal spises med fingrene, hagesmæk ..

Gem
Lammekølle med ovnkartofler – cosciotto d’agnello con patate al forno

fed hvidløg, sorte oliven, groft salt, store gulerødder

Gem
Siciliansk antipasto med aubergine – caponata di melanzane

jomfru olivenolie, stilke bladselleri, grønne oliven

Gem
Focaccia med løg – focaccia alle cipolle

lunkent vand, jomfru olivenolie, friskkværnet peber

Gem
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

bredbladet persille, jomfru olivenolie

Gem
Følg os på Facebook

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de mest populære opskrifter direkte i din indbakke hver uge