Furca

109 opskrifter

233729 besøg per uge
Position 8

Besøg bloggen
Chunky guacamole

En let og simpel chunky guacamole. Smager helt fantastisk og passer perfekt i en burger.Avocadoerne må gerne være MEGET ..

Gem
Chokolade cupcakes med swiss buttercream merinque

Kagen for chokolade-elskere! Lækker svampet chokolade muffin med en lækker cremet chokolade swiss buttercream merinque p..

Gem
Rocky road cupcakes

En super lækker cupcake i ægte amerikaner-stil. Kagerne består af en fyldig og svampet chokolademuffin fyldt med hasseln..

Gem
Oreo cupcakes med italiensk marengs

Lækre Oreo Cupcakes med Italiensk marengs på toppen. Er du en ægte chokolade- og Oreo-elsker, så er dette lige kagerne f..

Gem
Hurtig pastaret med hvidløg og chili

En helt fantastisk pastaret, der smager lækkert. Som du måske har bemærket i min opskriftsamling, er jeg stor fan af læk..

Gem
Italienske fuldkornsboller

Opskrift på luftige italienske fuldkornsboller. De italienske boller er lavet med tørgær, durummel, fuldkornshvedemel og..

Gem
Indiske hakkebøffer med ris og grøntsager

Smagsfyldte indiske hakkebøffer med ris, grøntsager og cremet stærk sauce. Til trods for det indeholder retten ingen kar..

Gem
Tzatziki med spicy kyllingeboller

Lækre spicy kyllingboller med masser smag serveret med en hjemmelavet og sundere udgave af tzatziki med skyr. Smager sup..

Gem
Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Opskriften her ligner meget den gamle udgave – dog med få ændringer. Jeg vælger at poste den på ny, da jeg føler ændring..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Karrysuppe med kylling

Stærk karrysuppe med kylling, sambal oelek og nudler eller ris. Er perfekt til vinterkulden og en grå sommerdag. PrintKa..

Gem
Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær

PrintCupcake med chokolade, lakrids og hindbær Forfatter: Line Mængde: 15 store cupcakes IngredienserCupcakes250g hvede..

Gem
Kylling i basilikumsauce med grøntsager

Kylling i cremet basilikumsauce. Let, sund og hurtig ret, der smager formidabelt. Retten har en god og cremet smag af ba..

Gem
Lasagne med squash og gulerødder

En rigtig lækker, cremet og fedtfattig lasagne. Fyldig og med knasende smag af gulerod og squash. Blandingen af hakket o..

Gem
Pasta i flødesauce med tigerrejer

Dette er mit "Comfort food". Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk. Jeg har..

Gem
Tzatziki med spicy kyllingeboller

fed hvidløg, sorte oliven, soltørrede tomater, oliven olie

Gem
Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær

Den sidste opskrift på cupcakes i denne lækre treenighed. En skøn blanding af chokolade, lakrids og hindbær; Lækker sødm..

Gem
Hytteost med tomat, hvidløg og avocado

En simpel sammensætning, der smager fantastisk på nybagt brød. Passer perfekt til en god brunch eller et lækkert stykke ..

Gem
Italienske grovboller

Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdag..

Gem
Følg os på Facebook

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de mest populære opskrifter direkte i din indbakke hver uge