Furca

109 opskrifter

226718 besøg per uge
Position 8

Besøg bloggen
Crispy kyllingfilet

Super lækker og sprød crispy kylling (crispy chicken af kyllingfilet), der kan bruges alene eller i en god spicy burger...

Gem
Kyllinggryde med grøntsager

En stærk og lækker kyllinggryde ala Line, der passer perfekt til ris eller frisk pasta. PrintKyllinggryde med grøntsager..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Tzatziki med spicy kyllingeboller

Lækre spicy kyllingboller med masser smag serveret med en hjemmelavet og sundere udgave af tzatziki med skyr. Smager sup..

Gem
Lakselasagne med filodej

En lidt anderledes måde, at servere lasagne på kan være i små miniformater og med filodej i stedet for pasta! De er ekst..

Gem
Blomkålsris – kalorielet alternativ til ris

Blomkålsris er et godt alternativ til ris og pasta, hvis du ønsker at spare på kalorierne. Blomkålsris har en god og ris..

Gem
Kylling i basilikumsauce med grøntsager

Kylling i cremet basilikumsauce. Let, sund og hurtig ret, der smager formidabelt. Retten har en god og cremet smag af ba..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Chocolate chip cookies med orangesmag

Lækre sprøde chocolate chip cookies med blød orangechokolade-midte! Smager himmelsk med et stort glas mælk til. Helt per..

Gem
Hytteost med tomat, hvidløg og avocado

En simpel sammensætning, der smager fantastisk på nybagt brød. Passer perfekt til en god brunch eller et lækkert stykke ..

Gem
Key lime pie fra hummingbird bakery

Utrolig let kage at lave, og så smager den sommerlig skøn. Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med den knasende fed..

Gem
Brasiliansk kyllingret

Let og lækker pastaret med revet kylling, peberfrugt og champignon. PrintBrasiliansk kyllingret Mængde: 4 personer Ingre..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Piquillosuppe – peberfrugtsuppe

Lækker, fyldig og cremet peberfrugtsuppe med kylling. Smager himmelsk og er meget let at lave.Opskriften på Piquillosupp..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Kyllinggryde med grøntsager

En stærk og lækker kyllinggryde ala Line, der passer perfekt til ris eller frisk pasta.Opskriften på Kyllinggryde med gr..

Gem
Rocky road cupcakes

En super lækker cupcake i ægte amerikaner-stil. Kagerne består af en fyldig og svampet chokolademuffin fyldt med hasseln..

Gem
Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Super lækker italiensk-inspireret ret, der minder lidt om lasagne.Opskriften på Cannelloni med oksekød og tomatsauce er ..

Gem
Pasta i flødesauce med tigerrejer

Dette er mit "Comfort food". Retten er utrolig let, tager ingen tid at lave, og så smager den ovenud fantastisk. Jeg har..

Gem
Blomkålsris – kalorielet alternativ til ris

Blomkålsris er et godt alternativ, hvis du ønsker at spare på kalorierne og undgå rigtige ris. Blomkålsris har en god og..

Gem
Indiske hakkebøffer med ris og grøntsager

Smagsfyldte indiske hakkebøffer med ris, grøntsager og cremet stærk sauce. Til trods for det indeholder retten ingen kar..

Gem
Chokolade cupcakes med swiss buttercream merinque

Kagen for chokolade-elskere! Lækker svampet chokolade muffin med en lækker cremet chokolade swiss buttercream merinque p..

Gem
Følg os på Facebook

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de mest populære opskrifter direkte i din indbakke hver uge