Furca

109 opskrifter

231958 besøg per uge
Position 8

Besøg bloggen
Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær

PrintCupcake med chokolade, lakrids og hindbær Forfatter: Line Mængde: 15 store cupcakes IngredienserCupcakes250g hvede..

Gem
Italienske fuldkornsboller

Opskrift på luftige italienske fuldkornsboller. De italienske boller er lavet med tørgær, durummel, fuldkornshvedemel og..

Gem
Brasiliansk kyllingret

Let og lækker pastaret med revet kylling, peberfrugt og champignon. PrintBrasiliansk kyllingret Mængde: 4 personer Ingre..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Jordskokkesuppe med kalkunbacon

Lækker og cremet jordskokkesuppe i en mere kalorielet variant. På toppen er der ristet kalkunbacon. Du kan bytte kalkunb..

Gem
Snickers flødeboller

Endnu en flødebolleopskrift. Denne gang er det Snickers flødeboller! Flødeboller med cremet karamelkerne og hakkede salt..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær

Den sidste opskrift på cupcakes i denne lækre treenighed. En skøn blanding af chokolade, lakrids og hindbær; Lækker sødm..

Gem
Cheesecake med blandede frugter

Super lækker amerikansk cheesecake opskrift fra Hummingbird Bakery. Jeg har tilsat en del ekstra frugt i denne opskrift,..

Gem
Cannelloni med oksekød og tomatsauce v2

Super cremet italiensk-inspireret ret, der minder lidt om lasagne. Cannelloni er store pastaruller med cremet og lækkert..

Gem
Mornaysauce

Lækker og cremet hvid grundsauce lavet på mælkesauce med revet muskatnød. Kan eksempelvis bruges som fyldig mellemlægs-s..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Kyllinggryde med grøntsager

En stærk og lækker kyllinggryde ala Line, der passer perfekt til ris eller frisk pasta.Opskriften på Kyllinggryde med gr..

Gem
Spicy burger med hjemmelavede pommes frites

En virkelig lækker og snasket spicy caféburger. Skal du lave scoremiddag til den mandlige kæreste, så er det her vejen f..

Gem
Hjemmelavet cremet tomatsauce

Fantastisk hjemmelavet cremet tomatsauce/tomatsovs, man ikke kan få nok af! Kan bruges til alt; Pizza, spaghetti og kødb..

Gem
Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Super lækker italiensk-inspireret ret, der minder lidt om lasagne.Opskriften på Cannelloni med oksekød og tomatsauce er ..

Gem
Cannelloni med oksekød og tomatsauce

Super lækker italiensk-inspireret ret, der minder lidt om lasagne. Cannelloni er store pastaruller med lækkert fyld af o..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Kofta (kødboller) i stærk karrysauce

Lækker pakistansk ret, der smager af østen. Lad dig ikke narre af det “lave” antal krydderier, der er fantatisk smag i r..

Gem
Italienske grovboller

Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdag..

Gem
Rocky road cupcakes

En super lækker cupcake i ægte amerikaner-stil. Kagerne består af en fyldig og svampet chokolademuffin fyldt med hasseln..

Gem
Pølsehorn med squash og gulerod

Vildt lækre og sunde pølsehorn! Smager virkelig godt og er perfekte til madpakken eller til frokost. Jeg havde en del de..

Gem
Følg os på Facebook

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de mest populære opskrifter direkte i din indbakke hver uge