Foodplanner

364 opskrifter

Besøg bloggen
Omelet med agurke- og tomat-halløj

Antal personer: 2 personer. Forberedelsestid: 10 minutter. Tilberedningstid: 10 minutter. Måske ikke den største kulinar..

Gem
Kylling med langtidsbagte tomater og citronsauce

Smagen af sommer. Antal personer: 2 personer. Forberedelsestid: 25 minutter. Tilberedningstid: 10 minutter + 8–9 timer i..

Gem
Sesam- og orangekylling

Sesam- og orangekylling – og ja, det ligner sgu’ lidt kødboller i tomatsauce på billedet. Men det gjorde det altså ikke ..

Gem
Kaeng ka-ri

Kaeng ka-ri. Antal personer: 4 personer. Forberedelsestid: 20 minutter. Tilberedningstid: 20 minutter. En videreudviklin..

Gem
Rivoltolo ricotta e pomodoro – pandekager med ricotta og tomat

friskhakket persille, salt peber, friskrevet parmesan

Gem
Helstegt svinemørbrad med panzanella

salt og peber

Gem
Kunsten at …

koldt vand, brun farin, nye kartofler

Gem
Hjemmelavet is med et køligt blik til en toblerone

Hjemmelavet is med et køligt blik til en Toblerone. Antal personer: 4 meget is-sultne personer. Forberedelsestid: 15 min..

Gem
Spezzatino di maiale – eller en gullash-agtig sag af svinekød på dansk

rød chili, fed hvidløg, salt og peber

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Hotdogs med salsiccia – alt hjemmelavet. hva’beha’r!?!

finthakket løg, fed hvidløg, store tomater, friskkværnet peber

Gem
Rabarberskum

Rabarberskum. Antal personer: 8 personer. Forberedelsestid: 20 minutter + afkøling. Tilberedningstid: 10 minutter. Aften..

Gem
Fis af rugbrødsmadder …

De udemærkede erstatninger for rugbrødsmadderne til frokost! Antal enheder: 20 stk. + 3 bonusboller. Forberedelsestid: 3..

Gem
Torsk i parmaskinke med blomkål med dijonaise

salt peber

Gem
Spansk risefest

Spansk risefest. Opskriften på den spanske risefest har allerede været på bloggen på efterspørgsel en gang før, men uden..

Vær den første til at
Gem denne opskrift
Hurtigt og nemt
Gem
Følg os på Facebook

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de mest populære opskrifter direkte i din indbakke hver uge