Jeg mente jeg engang havde set en opsktift, hvor broccoli, bacon, mandler og parmesan indgik. Fordel de "blancherede" broccoli og fintsnittede forårsløg i bunden
En saftig, sød og sprød salat, hvor man ikke kan andet end at tænke på sommer, sol og varme. Denne salat blev egentlig hurtigt bikset sammen, da vi havde gæster til grillmad for et par uger siden, og siden da er den blevet lavet flere gange
Å. h. m. u. s. ,. v. i. f. k. e. n. r. l. g. o. d. t. w. J. å. p. j. b. D. a. y. ø. (. A. 1. 3. ). E. P. 5. -. 0. æ. S. q. 2. c. *. +. /. F. 4. 8. C. N. K. T. H. I. =. Ø. L. 9. V. M. R. ". O. G
Denne er inspireret af en opskrift jeg så på nette, men om jeg kan huske hvor. Så jeg rigtig ved, at have rigtig meget lyst til smoothie igen, det må være foråret
Forbag tærtebunden ca. Ryl dejen tyndt ud og beklæd entærteform,ca. Tærtedej. Lad bunden blive kold. Så må den sidste styling komme næste gang, jeg laver en Lemon Pie, for der bliver helt sikkerten næste gang
Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Aspargesene lægges hele ved siden af hinanden, gerne lidt forskudt til de dækker bunden. Det var ikke vejr til at sidde ude og spise hver dag, men vi kunne stadig nyde udsigten over vandet, når vi sad inde og spiste
Jeg befaler at ælte med hænderne for at have en føling med, hvornårdejen har den rette konsistens. Hvis du er til italiensk mad, så er en gang gnocchi ikke til at komme uden om
Det er blevet til en skøn, stærk og krydret hjemmelavet gløgg essens, lavet på rom, snaps, portvin og en masse lækre julekrydderier, som nu står på køl og trækker og venter til mine gæster på søndag, hvordenskal varmes op med et par gode flasker rødvin samt hakkede mandler og rosiner
Derfor kommer der her en lille vejledning i, hvordan man kan gøre. Jeg har valgt at smøre denne kage op med chokolade frosting, hvis du skal lave en kage med hvis fondant på, er det ikke så smart at smøre op med chokolade frosting, jeg har enenkelt gang været udsat for, at man kunne ane chokoladenigennemden hvide fondant
Kitchen Aid, men jeg valgte at beholde den, ikke mindst fordi det var et kup til prisen (den var på tilbud) - ikke mindst i forhold til andre køkkenmaskiner - og så på grund af maskinens kræfter, skålstørrelse samt ekstratilbehør som medfulgte og ikke skulle købes som ekstratilbehør senere
Det er faktisk en nem lille sag, og jeg forstår til fulde hvorforden var så populær. Giv du dig bare i lag med en småkage af ældre karakter, den er lækker og nem, og har kant - og så er denikkemangen til det alle de andre har med
Jeg havde set tærteformene på Instagram hos en af mine helt store favoritter, når det kommer til madfotos nemlig Mette Dam, som på Instagram hedder mrsmettedam, og hun var så sød at formidle, hvor man kunne købe disse aflange tærteforme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.