Kylling-karrysuppe m/ kartofler
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 stk Gulerod/gulerødder
  • 1 stk Æble, revet/ i tern
  • 1 spsk. Karry, pulver stærk
  • 1 spsk. Maizena til jævning
  • 2 tsk. Koriander, stødt
  • 4 stk Laurbærblade
  • 2 tsk. Timian, tørret
  • 2 stk Bagekartofler
  • 1 l Bouillon, hønsekød, spiseklar
  • 6 stk Kylling, bryst, kød, ben og skind, rå
  • 8 skive(r) Franskbrød
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 2 stk Løg eller zittauerløg
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 2 stk Porre, fintsnittet

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.