Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Når nogle bestemte retter bliver sat på bordet, så ved jeg, at NU er det sommer. Det kan for eksempel være koldskål, jordbær med fløde, stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler – eller klassisk kold kartoffelsalat
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Den her crumble kreerede jeg en dag, hvor en bunke rabarber fristede mig, da jeg var med i Rema. Den var unden smør, mel og (rigtigt) sukker, og derfor en ret sund kage
Grøntsagerne giver både vitaminer, sødme og masser af smag. Her i vinterkulden er det vigtigt med lidt kulør i hverdagen, så grib de farverige grøntsager og boost dine måltider
Mere delikat kan farver på mad næsten ikke blive. Hver gang jeg laver noget med rødbede undres og forundres jeg, over hvor dejlig en farve mad kan have
Fyldt kalkunbryst. 1. Bland hakket persille, hvidløg, soltørret tomat og rapsolie. 2. Snit en lomme i kalkunbrystet og kom fyldet i, krydder kalkunbrystet med salt og peber og pak det ind i bagepapir og læg det i et ovnfast fad med lidt vand
Man bliver aldrig træt at crostinis variationerne er uendelige. De går som en snack eller forret. Det er også lækkert at servere dem på toppen af salaten