D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
D. e. n. w. k. d. h. a. r. t. v. æ. M. o. s. f. ,. i. l. u. y. g. m. ø. b. j. å. ). 8. 2. p. (. S. E. I. ". -. J. c. T. 4. 1. 3. V. K. L. B. R. F. /. A. 6. 0. G. H. P. 5. N. ½. 7. 9. z. á. C. O. ) l
Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber. Når man spørger sin kæreste, hvad han vil have til aftensmad, og tilbyder at lave lige det han vil have, forventer man ikke, at svaret er lasagne
Start med et lag fyld, lasagneplader og sauce og herefter det samme igen. Lasagnen laves således. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Der er allerede en del versioner på bloggen, og selvom min ultimative favorit nok er den helt traditionelle (helst a la mor), så er det nu ikke dårligt at udfordre den klassiske ret engang i mellem
Smør og mel til at smøre og drysse springformen med. Skrab vanillekornene fri af stangen og bland dem med mælk i en kasserolle, som varmes op til det næsten begynder at koge
I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
Tilsæt gulerødder, tomatpure, hakkede tomater, sukker, oregano, salt og peber og bring i kog. Når jeg laver lasagne, laver jeg gerne en stor portion og laver små portions-lasagner, som jeg fryser ned
Det her er en af min favorit retter, lasagne fyldt med lækre grønsager. med kød. lasagne skifter du mellem pastaplader og sovsen og slutter af med mornaysaucen på toppen
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og top med revet ost. Vejret har været lidt blæsende og efterårsagtig og til dette vejr passer denne lasagne her bare rigtig godt
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
ærter, gulerødder, tomater, kartofler og så en masser lækker "fedtethed". Var på café Oven Vande på Christianshavn sammen med nogle veninder i går, hvor jeg fik en vegetarisk lasagne, der var alt andet end spændende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.