Januar er per definition "NU skal det eddermageme være slut med alt det sukker" for mig. Og sådan tror jeg at mange har det, nytårsaften er en af de sidste chancer for en god, sød dessert
Chili con carne er helt klart en af minefavoritter, og selv om den version der har kogt i timevis klart er den bedste, så kan det være en fordel at have smutvejene til en hurtig version der også er særdeles velsmagende
Lynhurtig mad er god hverdagsmad, især hvis det ikke går ud over smagen. Jeg fandt denne lækre pastaret i det nyeste nummer af Magasinet Mad, og det er klart en genganger i mit køkken
Igår var jeg hos min mor til Skt. Hans, og vi skulle naturligvis grille. Med tryk på "skulle", for sådan gik det nu alligevel ikke midt i al regnvejret
Jeg så de her super lækre kager for nogle uger siden hos , og jeg kunne slet ikke modstå dem, så da jeg skulle bage til min mors fødselsdag, måtte de bare være en del af repetoiret
Jeg elsker kylling og har gennem tiden eksperimenteret en del med hakket kylling. Og det er vitterlig lidt en kunst at få det krydret interessant nok til at det ikke smager af ingenting
Pastaretter er noget af det nemmeste at lave vegetariske, og denne variant bliver let vegansk ved blot at udskifte feta'en med en sojafriskost eller lignende
Denne pastaret hører til den i den absolut sunde ende. Den indeholder hverken ost, fløde eller bacon. Til gengæld har den naturligvis heller ikke den cremede smag, som de mere fede versioner har, men den er lækker og frisk, og et godt alternativ dertil
Og æbletærter er en af mine absolut favoritter. Jeg elsker tærter. Jeg serverede denne æbletærte for noget familie, og de var alle vilde med den, så den vil jeg lige dele med jer