Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
Det er jo nemt lige at tage op, når man bliver lækkersulten. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggenog på Facebook efter mit seneste indlæg
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Puha, der er altså mange ting at se til for tiden, og selvom jeg stadig både laver og spiser masser af god mad, er det svært lige at finde tiden til at få skrevet om det her
Enkelt, velsmagende og let er den gennemgående motto i køkkenet i disse dage. Det skønne varme forårsvejr gør det langt lettere at holde sig til dette motto, for når der er så varmt, som det har været i de seneste dage, så er det i virkeligheden bare en lækker salat til noget godt kød, som jeg har behov for
Så nemt er det. Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
færdighakket og skyllet på pose). salt og peber. Skær løg i tern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.