tamari eller sojasauce. 7 spsk tamari eller sojasauce. Dette er endnu en udgave af facon. Fedtfri og mere simpel, men præcis lige så spændende og velsmagende
eks i en broccolisalat med æble og sojayoghurt, i en fyldig tomatsuppe, ovenpå kartoffelmos og cremet tomat/flødesauce med æble og løg eller sammen med tofu scramble
Man kan bruge bladselleri, kinaradise, grønne bønner, spidskål, blomkål, rødkål, hvidkål, spinat, broccoli, peberfrugt og champignoner eller andre svampe
Før jeg så Lunas tip om at vente med at marinere tofuen til efter stegning kom mine tofutern aldrig til at smage særlig meget af den marinade jeg lavede – uanset hvor kraftfuld den var
Indisk mad er simpelthen helt perfekt til en dag som i dag. Det har regnet og rusket, og jeg har været udenfor meget af dagen i forbindelse med et stenalderarrangement på skolen hvor jeg arbejder
Ja så er hverdagen for alvor i gang igen og for mi betyder det…. madpakker. Jeg kan faktisk rigtig godt lide rugbrød og spiser gerne en klapsammen med hummus eller avocado, men…
Bønnesuppe a la Italien – MUMS. Savner i inspiration til lækker vegetarmad med masser af proteiner fra vegetabilske kilder (såsom bønner og tofu), så kan jeg varmt anbefale denne kogebog (som desuden er en prisvindende kogebog, så jeg er absolut ikke ene om at synes godt om den)
Smager fantastisk som tilbehør til tofu lasagne med limabønner. Inspireret af min madelskende veninde, Karina, nåede jeg frem til en super lækker squash salat
Hjemme bikset sandwich, med, humus, salat blade, bønnespirer, radise, . Smør eventuelt over og under bolle med humus, læg salatblade eller frisk babyspinat i, bønnespirer, tomat, agurk, radiser, revet gulerod
En sjat sojamælk. En sjat sojamælk. Som jeg havde forudset, har jeg eksperimenteret videre med silketofu til desserter og heriblandt min chokolademousse
4 personer 450 g skrællede kartofler i tern250 g savoykål eller halvt hvidkål og icebergsalat i strimler2 porrer skåret i tynde ringe1 fed hvidløg – knust225 g tofu, skåret i tern og marineret med BBQ krydderi og eller soyaSalt, peberolivenolieFriske Porre skåret tyndt til pynt