Når der laves vandbakkelser/profiteroles/wales-boller (samme ting, mange navne) til das Rubinsteiner bliver der altid lavet lidt ekstra boller, bare hvis der nu kom en mere, og hengemt i fryseren
Flæk dem når de er kølet af og fyld dem med flødeskum, friske bær, syltede bær, creme eller lignende og pynt med flormelis eller smeltet chokolade store
En vandbakkelse er egentlig ”bare” en opbagning af smør, hvedemel og vand som legeres med æg … eller bare og bare for der skal altså ikke være nogen svinger i valsen før det kan gå galt
4. f. o. r. s. k. e. l. i. g. a. y. t. ø. j. /. m. d. S. å. b. v. n. h. O. V. u. p. æ. ,. ). N. H. M. D. J. c. B. 1. 8. 0. 5. 7. ½. 6. 3. 2. -. A. G. K. T. C. r l
Lad dem køle af inden du fylder dem med kagecreme (og evt marmelade), fromage, flødeskum (evt. Fortsæt med at røre indtil dejen er fast og slipper ske og gryde
De frosne bær koges op i en gryde sammen med vand. Giv marmelade et hurtigt opkog under omrøring. Hæld den blendede del tilbage i gryden, sluk for varmen og tilsæt chiafrø
Når blommerne er møre, og man kan mose dem ud, i ønsket udstrækning, tilføjes det sidste sukker, blandet med gelerings pulveret, og blomme marmeladenkoges i yderligere et halvt minuts tid
‘Vandbakkelses kagemand’ pyntet med glasur, slik og flag. Tilsæt smøren, og rør rundt til den smelter. Kom dejen i en sprøjteposen og form en kagemand på en bradepande med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.