Og eftersom jeg også er begyndt at eksperimentere med surdejsbrød, føler jeg nu at jeg har opnået flere vellykket brød-resultater, som alle er værd at huske
Jeg er vild med hans gode brød og har derfor selv valgt at kaste mig ud i surdejsuniverset. Jeg startede med at lave en surdej fra bunden, som Meyer beskriver det i bogen, men jeg kunne ikke rigtig forlige mig med den der surdej, der skulle stå på mit køkkenbord og se uappetittelig ud, så den røg i vasken
D. e. t. d. r. s. n. f. å. i. a. l. k. o. J. g. h. y. j. m. ,. p. u. b. ø. M. v. I. N. S. 1. (. x. ). 0. 5. -. 3. æ. 2. L. 4. T. F. 6. c. E. '. w. V. R. A. K. O. U. C. G. H. P. /. W. Y
Det er dagen før store bededag og vi skal som så mange andre også have hveder i aften. Min dejlige tvillingebror er på besøg, så der bliver rigtig hygget
Man så "Verden bedste brød", brød bagt i gryde, koldthævet, på surdej, gennemtæsket i en røremaskine, eller lavet på en dej der kun lige knapt måtte røres i
Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala. Lagkagehusets, og jeg kan se at indlægget med opskriften på dem har været ganske populært herinde
Surdejsbrød. - 1 dl surdej (din egen eller en købt hos f. Bland gæren med surdejen og tilsæt 5 dl vand. Kom salt, hvedemel og fuldkornshvedemel i gær/surdejsblandingen sammen med en lille sjat A38, hvis det haves og rør dejen ved svag hastighed indtil dejen har samlet sig. 1 dl surdej (din egen eller en købt hos f