Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Og så er det tilmed easy peasy at lave. Hvis du ikke har kastet dig ud i at lave saltedemandler selv (eller været så heldig at smage andres hjemmelavede) må du virkelig unde dig selv at prøve dem
Bland de færdige mandlermed paprika og opbevar dem i tætlukket glas. Hvis du bare ønsker de almindelige salt mandler, lader du selvfølgelig bare være med at tilsætte paprika
Ideen er opstået på baggrund af min opskrift på saltedemandler – medlakrids. Jeg elsker simpelthen lakrids, og derfor måtte jeg prøve brændte mandlermedlakrids
Mandler der er overtrukket med hvid chokolade og vendt i lakridspulver, en nem julesnack. Når chokoladen har sat sig lidt, drysses lakridspulveret over og mandlerne vendes rundt i det til det er godt dækket
Der er ikke nogen bedre snack en saltedemandler - jeg prøvede derfor også at lave det samme med hasselnødder, meen jeg synes at de blev lidt for fremtrædende i smagen og de smager ikke helt så godt som mandlerne
Allerede når man nævner smør, så kan det bare ikke gå galt – am I right. De skal sådan set bare passe sig selv i ovnen og herefter vendes med masser af citron, frisk persille, granatæble og saltedemandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.