Saltede mandler – med lakrids. 7. november 2014 by kmsv Leave a Comment. I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltede mandler
Vi kender alle sammen bagerens birkes, de ser flotte ud, de står flot og de smager godt. Det er svært, hvis ikke umuligt at få et så flot resultat derhjemme og det handler ikke om hemmelige ingredienser, ovnene vi har i hjemmet er bare ikke bygget til at bage i (hvor ironisk det end lyder)
En af yndlingsretterne når der skal grilles, er grillspyd. Der er ikke noget mere sommerligt end nogle gode spyd, nye kartofler tzaziki, grillede majs og en dejlig salat
Lad bollerne efterhæve til dobbelt størrelse(Jeg gav mine 45min). Hjemmebagt brød og boller smager altså bare meget lækrere end det man køber, og så ved man også hvad de indeholder når man sætter tænderne i dem
Så er der ny lækker opskrift på bloggen. Denne gang på de nemmeste grove brunchboller. Disse boller er passer perfekt til sådan en lørdag eller søndag morgen, eller, som i mit tilfælde, til fødselsdag