F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. k. H. æ. f. t. y. å. ,. ø. m. b. p. D. J. 1. -. c. P. 3. 8. %. V. S. 5. 6. L. é. O. I. T. C. (. ). 2. 0. ½. R. G. /. N. B. U. |. M. ". z. '. K. w. A
Salte mandler 200 gr. (ikke søde) mandler 125 gr. groft salt (fransk middelhavssalt er godt) 5 dl. vand Hæld vand og salt i en gryde og varm op/smelt saltet
Efteråret er så småt kommet, så nu skal de varme sokker og de tykke trøjer så småt findes frem. Det er også nu de dejlige varme supper skal laves og nydes
Tapas er efterhånden blevet en god gammel ven i mit køkken. Det er perfekt til når der kommer venner og familie på besøg – men også til en aften, hvor man bare hygger med kæresten, veninden eller kammeraten
Lakrids er det nye sort indenfor madlavning, og når disse mandler er smagt, så forstår man hvorfor. Her er opskriften på en lækker snack eller en fin værtindegave (inspireret af summerbird)