Den 5 april havde jeg fødselsdag og i den forbindelse serverede jeg en flag kage for mine gæster. Det har været meget begejstring for den kage så her kommer opskriften og fremgangsmåden
H. e. r. h. v. a. d. j. g. l. t. i. f. o. n. y. å. s. ). R. m. k. u. p. L. 1. 2. 0. ø. 5. E. T. (. ,. c. D. æ. 3. M. C. K. P. S. b. J. û. V. F. . B. n g
Nogle dage er det vigtigere at maden er nem end fancy, og det her var en af de dage. Resten indeholder ganske få ingredienser og er lynende hurtig at lave
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Som tidligere omtalt her på bloggen, så bliver jeg mere og mere begejstret for at bage mine egne brød - derfor må jeg selvfølgelig også have min egen surdej, som jeg fremover kan bruge i min brødbagning
D. e. n. r. t. v. a. d. ,. s. o. m. i. p. g. f. E. l. k. u. h. c. ø. b. w. N. I. -. R. V. æ. å. j. J. H. S. é. C. (. 4. ). 1. 2. /. 3. y. P. T. 5. 6. 8. 7. L. 9. 0. A. r g