Det kan godt være grunden til oppustethed, men årsagen kan også være manglende motion, stress-spisning (hvor du ikke får tygget maden grundigt nok), placebo-virkning, for store mængder mad og så videre
Tilsæt et æg ad gangen og bland det godt sammen med kokosmassen og lad det stå 5-10 minutter på køkkenbordet. 25-30 minutter, til de er gyldenbrune på toppen
Så prøv at lav de her kokostoppe – eller kokoskugler som på billedet, de smager så lækkert og der er skruet godt ned for sukkeret, men uden at gå på kompromis med smagen
8 plater Gelatin 1 dl Kokende vann 2 dl Vann 500 g Sukker 2 ts Vaniljesukker 150 g (1 1/2 plate) Kokesjokolade 100 g Delfia kokosfett 1 pose Kokosmasse Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter
Opskriften er inspireret af mine Bounty-is, men er her lavet til lækre kokostoppe i Julens søde tid. Når det koger, gives det et blend, så dadlerne blendes totalt ud i massen og det bliver til en homogen masse - husk at fjerne vanillestangen
-. -. -. -. -. J. e. g. r. v. i. l. d. m. k. o. s. t. p. ,. h. j. b. a. f. æ. n. å. ). D. u. c. y. ø. N. 6. 2. 0. 1. 5. /. ½. E. 3. T. K. S. L. B. 8. H. ". P. ) g
-. -. -. -. -. -. D. a. j. e. g. s. k. u. l. b. ø. m. i. n. t. o. r. h. y. ,. d. p. O. c. å. v. f. P. æ. M. K. T. I. 2. 0. 1. 5. S. L. (. ). 3. ½. R. H. 8. /. N. B. J. E
Så fik jeg da lige lavet en portion kokostoppe til fryseren. 200g chokolade (smeltet)Smelt smør og bland alle ingredienser godt sammen og form kokostoppe ved hjælp af en spiseske. 17 kokostoppe ud af denne opskrift - men man kan jo lave dem i den størrelse man ønsker
150-180 g kokosfløde (den fede del af kokosmælk på dåse). Beklæd en bageplade med bagepapir, og form små toppe, ca 20-25 stks. Bag kokostoppene i ca 15 minutter ved 180 grader, til de er gyldne. 150-180 g kokosfløde (den fede del af kokosmælk på dåse)
-). Min mormors opskrift på kokostoppe. Det er min erfaring, at enten så elsker man kokostoppe eller kokosmakroner, som de også kaldes – eller også synes man, det er tæt på at være den mest ligegyldige, halvtørre kage, der findes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.