Den klassiskeforlorenhare, nu i muffins-form. Det lyder mærkeligt, men for at finde på en ny måde at anrette denne klassiske danske ret, faldt vi over denne idé
Related Her er opskriften på et rigtig godt og saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forlorenhare – alle tiders suveræne efterårsmad
En anden ting der er så godt ved farsbrød er, at det skal bare lige smækkes sammen og så i ovnen, så klarer det sig selv – og kartoflerne skal jo også bare stå og koge
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Den er ikke specielt sund, men server med en grøn salat til, så opvejer det forhåbentligt. Dejen er nem at lave og man kan komme stort set alt slags fyld i
Det skal dog ikke hindre mig i at lave en dejlig kage til min fødselsdag. En hurtig afkøling, og så var meningen at den skulle smørres med 100 g chokolade. Fyldet blev 100 g marcaponeost blandet med vaniljesukker og rørt i 2-3 dl
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.