i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 5. 0. g. r. s. l. d. e. f. t. 1. u. m. a. ,. p. b. ø. n. 4. k. 2. v. o. æ. S. y. B. c. å. h. L. K. R. A. g g
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er udenblegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kimdelenikke er fjernet – det står på pakken
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. k. o. m. l. g. t. n. y. p. æ. d. a. s. f. -. ). L. v. å. b. u. h. M. ø. O. S. j. ". D. ,. B. (. c. 1. 0. 5. 2. 6. /
Servér straks tildestegtesild, gerne med ekstra citronibåde og groft rugbrød. Krydr sildefileterneindvendig med finthakketdild, finthakketpersille, salt og peber
Og det er præcisligesomdisse – helt sikkertminyndlings julesmåkage. Vi har så længe, jeg kan huske altid brugt denneopskrift på brunkager, og selvom det måske er ret bindende og vovet at kaldedem for ‘debedste’, så er detvirkeligdebedste brunkager, jeg har smagt
Det her er virkeligdebedste kammerjunker, jeg nogensinde har smagt, og så er de oven i købet hjemmelavet, og som et ekstra plus tager detingentid at lave
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. s. t. å. r. m. e. n. u. p. k. J. h. l. o. ,. j. f. S. ø. v. æ. O. b. L. H. 2. 3. 0. 1
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.