Ca. 12-14 stk. 250 g hvedemel½ tsk salt1-3 tsk kakao115 g smør, blødt3 æg (2 hvis de er store)1 tsk vanilleessens (alternativt 1-2 tsk vanillesukker)275 g sukker1,5-2 fl rød frugtfarve (57-76 ml)2,5 dl kærnemælk1 tsk klar eddike1 tsk bagepulverRør mel, salt og kakao sammen i en stor skål
Her i sommervarmen kan det være godt med et lille pift af syrlighed i sine kager eller cupcakes, så her kommer vores bud på en opskrift på citron cupcakes med en lækker luftig citron guf som topping
Nu når det er den sidste dag i min mands ferie, skal han jo forkæles. Så jeg har valgt at kaste mig ud i en Red Velvet cupcake, som jeg aldrig har lavet før
Denne opskrift er helt fantastisk og er bestemt blevet en af mine yndlings. Den skal prøves til en stor kage, men indtil videre har den været brugt til Cupcakes her i huset
Fra Laura Vitale . Denne opskrift giver ca. 12 stk. Jeg er absolut forelsket i denne opskrift. Den skriger forår, og selvom græskar ikke har så meget smag i sig, så smager de altså rigtig godt
C. h. a. m. p. g. n. e. u. c. k. s. 2. 5. t. I. r. d. i. 9. 0. ø. 4. æ. 3. l. ¼. v. ½. b. 1. o. P. y. f. j. (. ). /. w. V. 7. -. ,. '. T. F. W. A. S. R. x. J. å. B. 8. D. N. H
Mine blev dog totalt opløst af at sidde på kagerne i nogle timer – så put dem på lige før servering. Den sidste opskrift på cupcakes i denne lækre treenighed
Cupcake opskriften er fra Newyorkerbyheart og frostingen er fra Joy Of Baking. En virkelig skøn og lækker gulerodscupcake, som jeg helt klart skal lave igen
Udover bryllupskagebageriget har jeg også fået presset et par cupcakes ind i programmet. De er lidt nemmere bare lige at smide sammen til arbejdet eller vennerne end de store kager med fyld
Jeg følger med stor fornøjelse med i programmet "Den store bagedyst", som i øjeblikket kører på DR1, hvor deltagerne dyster i forskellige bagedicipliner
Mine blev dog totalt opløst af at sidde på kagerne i nogle timer – så put dem på lige før servering. PrintCupcake med chokolade, lakrids og hindbær Forfatter
Portionen giver 12 stk. cupcakesChokoladecupcakes1,2 dl skummetmælk, stuetemperatur1 æg, stuetemperatur1 tsk vanillesukker40 g smør, stuetemperatur140 g sukker20 g kakao (usødet)1,5 tsk bagepulverLidt salt100 g hvedemel60 g hakket mørk chokoladeFlødebolletopping a la Summerbird30 g vand75 g sukker40 g glukosesirup50 g pasteuriserede æggehvider1 spsk sukker15-20 dråber vanillearomaChokoladeovertræk100 g overtrækschokoladeknapperEvt
Som nævnt i indlægget med hindbær og makron cupcakes, er jeg ikke særlig vild med frosting. Så den her, og sikkert alle fremtidige opskrifter, er med mousse