I går aftes havde vi et vennepar på besøg til grill og selvfølgelig dessert. Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
-. -. -. -. -. -. -. -. 5. 5. 5. 5. I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. x. °. C. L. ) l
Oguden at skulle trætte jer med alle de mange forklaringer på hvorfor, er faktum nu blot. Denne chokoladekage med ribsmousse er både glutenfri, melfri og fri for tilsat sukker, så det er jo nærmest ikke kage Det var mit forsøg på at ramme en knapt så kulhydrathypet kage, da det var et skjult ønske fra den ene, en anden spiser i virkeligheden sjældent kage så her ville jeg ramme plet, hvis den ikke var alt for sød
More from my siteBanankage med chokolade ognødderBanan-kokospandekagerDaddel-banan-chokoladekageOpskriftpå Bedstefars skæg kage (Bedstefarkage) Du skal bruge
Kom de afskallede hasselnødder på en hed pande, og rist dem, til de er gyldne. Vær opmærksom på, at denne kage skal en tur i køleskabet, inden den er spiseklar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.