Mælkefri Vaniljeis på Gammeldags Manér
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 dl kokospalmesukker eller ¾
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 300 ml kokos-, ris-,
  • 2 dåser kokosmælk, hvor det øverste cremede lag bruges
  • 50 g), kakaonibs, friske bær, nødder,
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 300 ml kokos-, ris-,
  • 2 dåser kokosmælk, hvor det øverste cremede lag bruges
  • 3 spsk kokospalmesukker,
  • ½ spsk. Birkesød
  • æggehvide (bøtterne kommer i 1 ½ hvider)
  • 150 g friske eller frosne
  • jordbær – frosne jordbær optøs

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.