- af lækre sorte olivenSom jo blev brugt til de über skønne bruschettaer vi igår fik til aftensmad. Alt hvad der er bare lidt tapas, bruschetta og canapé lignende, det skal man absolut ikke være bange for at servere for mig, for så er jeg helt solgt
Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver. Bruschetta. 3 hurtige Bruschettaer. 1 bruschetta ellers kan du også anvende ciabattabrød
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
Jeg fik for nylig bruschetta, som min mor havde lavet, og jeg var overrasket over, hvor godt det smagte, så i dag fik jeg lyst til at gøre hende kunsten efter
Bruschetta bestående af baguette skåret i tynde skiver, med gedeost, stikkelsbærmarmelade og lidt frisk timian – Så bliver det ikke mere enkelt, nemt og lækkert
Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Disse bruchetta er uden tvivl virkelig lækre. Dette er en ren smagsoplevelse. Man plejer at sige at et billede siger mere end tusinde ord, men i dette tilfælde, passer det ikke
På en varm sommerdag, hvor man måske ikke lige er så sulten er det her en perfekt spise. Man kan jo også lave dem som forret, appetizer eller som tilbehør til en god gang pasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.