Kyllingen er saftig med en let sursød krydring og nudlerne er bare skønne og med masser af smag. Start med at gnide kyllingen ind i salt og lad den stå en halv times tid
Så frem med wokken og alle de spændende asiatiske varer. Hvor i asien denne ret sådan mere præcist bør lokaliseres vides ikke, og med min noget heftige udskiftning og tilsættelse af ingredienser hører den i hvert fald nok ikke til nogen steder i min version
Skær kyllingefileterne ud i strimler og steg dem i olie på en pande, tilsæt med det samme hakket hvidløg, ingefær og chili, giv endelig ikke kyllingen for meget
Smag til med salt og evt. I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
500g hakket oksekød med høj fedtprocent. Smør grillen med rapsolie så bøfferne ikke hænger fast, giv dem 2-3 minutter på hver side og så et enkelt minut hvor de er drejet 90 grader, så der kommer flotte grillstriber. 500g hakket oksekød med høj fedtprocent
Tomatsovs er noget de fleste af os oftest spiser sammen med pasta eller på pizza og i lasagne. Tag gryden af varmen, og blend tomatsovsen med en stavblender
Selvom vi efterhånden har set det sidste til smagfulde tomater, nyopgravede kartofler og hjemmedyrkede skoleagurker, er det stadig muligt at bikse en velsmagende og sæsonaktuel salat sammen
Stod med dette stykke oksebryst og syntes der skulle prøves noget andet end braisering af dette stykke kød der er fuld af smag men også nemt bliver sejt hvis det ikke tilberedes korrekt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.