Jeg valgte at lave ravioli og lade fyldet smage lidt af det bedste fra det italienske køkken. Så er det i øvrigt en hyggelig ting at have børn med til at lave
Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast med og så kan man desuden fylde sin raviolimed lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
Måske har jeg undladt at dele det, fordi det næsten føles for simpelt, men det er vel netop det, det handler om – altså det med at dele de nemme hverdagstricks med hinanden, ikke
Opvarm olien i en pande og smid hvidløg og halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minuts tid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
2. 0. s. t. k. =. o. r. e. p. i. n. 3. æ. g. 1. /. a. l. d. u. m. h. v. R. c. C. Æ. ,. ø. T. D. 5. M. å. -. I. f. y. j. B. L. b. J. E. O. S. H. w. K. P. A. N. a g
Ravioli (vi brugte nogle med spinat/ricotta og kartoffel/parmesan). Min kæreste tryllede lidt rundt i køkkenet - og vupti - endte vi med dette resultat
Rør æg, rødbede og persille sammen medvinaigretten og server den til de færdigkogte artiskokker. Hæld vandet fra i et dørslag og lad artiskokkerne dryppe af
Jeg brugte raviolimed asparges, men du kan jo bruge lige den smagsvariant, du har lyst til. Når bare man sørger for at have råvarerne i orden - solmodne bøftomater, frisklavet ravioli og salvie direkte fra “urtehaven” - så kan det bare ikke gå galt
Til ravioli skal du stoppe på det næsttyndeste trin – ellers er der risiko for, at skidtet falder fra hinanden enten under selve kogningen eller når vandet skal hældes fra til slut
Mia Moglie gik i gang med fyldet, som bestod af finthakkede svampe, der blev svitset på panden i olivenolie indtil væsken var fordampet, hvorefter hakkede hvidløg blev tilsat dog uden at tage farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.