Dette er min første marcipankage. Altså med marcipan overtræk. Min bror havde fødselsdag i lørdags, og da han er en kæmpe kajkage fan, syntes jeg det kunne være sjovt at lave en af dem
L. a. g. k. e. m. d. v. n. i. l. j. b. u. o. r. ø. f. y. t. c. s. -. T. å. h. ,. H. æ. S. p. F. K. 2. O. M. 4. 0. 1. 5. 8. 3. D. =. B. (. ). J. /. 6. 9. 7. E. ½. P. I. V. R. z. C. N. w
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
T. i. l. f. ø. d. s. e. a. g. n. r. h. v. j. t. k. m. æ. o. b. ,. p. u. c. I. y. J. B. 6. 3. 7. 5. 4. 0. Æ. M. å. S. D. (. 2. ). C. 1. -. A. /. L. U. G. P. F. é. r l
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Rund 6" x 3" (15 cm x 7,5 cm). 3 æg. 60 g sukker. 50 g mel. 9 g kartoffelmel. ½ tsk bagepulver. Kvadratisk 8"x 3" (20,3 x 7, 5 eller en 20 cm springform)
Jeg skal perøve at være efter mig selv, med de hersens klassiske kager og ting vi har lavet den sidste uges tid i konditor-skolen, og jeg vil fordele dem ud over ugen
Jeg skulle lave en lagkage til min mors fødselsdag i fredags. Jeg er helt vild med Mette Blomsterberg, og på et tidspunkt var der på DR1 en serie der hed kongerigets kager, hvor Mette Blomsterberg tog rundt i Danmark og samlede opskrifter fra en række almindelige danskere
eks 4) men da jeg ikke kunne støve en 8-inch (20cm) springform op nogen steder i København, ja så måtte jeg finde på noget andet til denne fødselsdag og vente på leveringen fra England (og igen have en grund til at lave red-velvet kage)Så- det var jo min søns fødselsdag, og i mine øjne kan man ikke fejre 1-års fødselsdag uden lagkage
Ca. 25 stk. 100 gr æggehvider 25 gr sukker 1/2 tsk citronsaft 225 gr flormelis 125 gr mandelmel 1 knivspids salt Pisk æggehviderne stive med sukker, salt og citronsaft