1. Kog 2 poser Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. 2. Lad risene afkøle – du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet
Aubergineburger med ørred-mousse. Det kan være svært, at spise tilstrækkeligt med fisk, da det kan være ubekvemt at medbringe til frokost og vanskeligt at tilberede perfekt
Hvis der er noget, jeg har været addicted til længe, så er det bananpandekager. Normalt laver jeg dem med havregryn, men nu hvor jeg forsøger at leve glutenfrit, har jeg måtte skippe havregrynene
Ikke nok med at de får mine smagsløg til at danse – de giver også mine øjne mundvand. Jeg kunne jo ikke lade være … Jeg blev nødt til at teste, om det virkelig var lige så nemt at lave bananchips
Jeg elsker pølsehorn, så jeg har forsøgt at bage ernæringsforbedret pølsehorn. De er ernæringsforbedret ved, at jeg har skiftet en del af hvedemelet ud med grahamsmel og brugte flydende vegetabilsk fedtstof i stedet for smør
Mine var cirka 0,5 cm i højden inden bagning. Jordbær-protein-koldskål med sunde kammerjunkere. Koldskål er nok min livret – eller i hvert fald én af dem
Her er endnu en af mine favorit-sommersupper, Gazpacho. Gazpacho – kold tomatsuppe. 17 Flares. ×. Det er en kold tomatsuppe, som stammer fra Andalusien i det sydlige Spanien
Første bid af pizzaen er sprødt, og der springer en smagsbombe inde i munden. Ved siden af tallerknen stiller jeg det kølige hvidvinsglas, og det eneste jeg kan lave er, at se ud over Iseo-søens blå skær imens solen bager fra en skyfri italiensk himmel