En af dagene fik vi en krydret og virkelig lækker linsesalat til forret. Så snart linserne er kogt og vandet hældt fra, er de vendt med en dressing bestående af blandt andet citron, sennep, honning og en masse varme krydderier som spidskommen, kanel og kardemomme – sådan optager de nemlig endnu mere smag
Linser kan bruges i et utal af opskrifter - både varme og kolde. Du kan variere linsesalat i det uendelige, men jeg forsøger altid at balancere ingredienserne, så der er forskellige teksturer og smage
Vi har fået lov til at dele endnu en af Emma Martinys opskrifter (se den anden her). Denne salat består af blandt andet figner, aubergine og grønne linser – ingredienser, som man man måske ikke selv havde overvejet at mikse sammen, men som viser sig at smage himmelsk
Af. Med de ingredienser jeg nu lige kunne finde i køleskabet fik jeg mixet en lækker linsesalat sammen og lavet en cremet tahindressing med soltørrede tomater
Jeg vil varmt anbefale at spise linsesalaten med falafler som tilbehør (og en god juice til). Salaten bliver meget bedre og mere saftig med lidt lækker hjemmerørt dressing til
Middagsbordet med det alt sammen, lige før vi gaflede i os. Der var en linsesalat med kold fisk, rødbedebøffer, auberginedip, avocadodip, oliven og brød
Tidsrøver ud over alle grænser, men noget af det hyggeligste, især i disse mørke tider. Linsesalat. Nå, men maden de sidste par uge har især været præget af linser
Så kom dagen hvor jeg fik afprøvet at lave linser. Det er en linsesalat. Jeg har kun smagt røde linser én enkelt gang i en suppe, og det smagte godt, så nu ville jeg altså selv prøve krafter med det
Salat (afgør selv hvor meget du har lyst til af hver ingrediens). Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.